WHATSAPP

Oyuncu Seçmeleri »Oyuncu Seçmeleri 2023

HEMEN BAŞVUR

OYUNCU SEÇMELERİ PROJE DETAYLARI

1. Seçmeler, 03 - 04 Aralık 2023 tarihlerinde 11.00 - 20.00 saatleri arasında Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

2. Seçmelere 07 - 60 yaş aralığındaki herkes (tecrübeli-tecrübesiz) katılabilir.

3. Jüri, katılımcıya doğaçlama bir rol verip, kişinin temel duruş, ses, beden dili, hitabet ve özel yeteneklerine bakacaktır. Hiçbir ön hazırlık yapılmasına ya da tecrübeli olunmasına gerek duyulmamaktadır.

4. Jüri kararıyla seçmeleri kazanan katılımcılar asil ve yedek olarak belirlenir. Sonuçlar; seçmeleri kazanan kişilere 15 gün içerisinde iletilecek olup, elenenlere ise herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

5. Seçmeleri kazanan asil katılımcılara, Pasific Film Yapım tarafından randevu verilir. Randevu günü ve saatinde eğitim programına kayıt (protokol) yaptırmayan katılımcı, kazandığı hakları kaybederek yerini yedek adaylara bırakır.

6. Protokolü yapılan katılımcılara 5 aylık yoğunlaştırılmış sinema, medya, oyunculuk, drama, kamera önü tekniği ve diksiyon eğitimleri verilecektir.

7. Eğitim protokolünde belirtilen kriterlere göre programı başarıyla tamamlayan öğrenciler, Pasific Film Production’un yapımını 2024/25 yılında gerçekleştireceği ‘’Öz’’ isimli sinema film projesinde yer alma şansı kazanacaktır.

8. Film ile alakalı tüm bilgiler (senaryo, çekim, rol vs.) protokol aşamasında eksiksiz olarak aktarılacaktır.

9. Film projesinde herhangi bir politik taraf ya da toplum değerlerini zedeleyen gayri ahlaki bir unsur bulunmamaktadır.

10. Eğitimler, Pasific Medya Eğitim ve Öğretim Akademisi'nin (Medya Okulu) profesyonel eğitmen kadrosu tarafından verilecek olup, ünlü oyuncuların yapacağı oyunculuk atölyeleriyle (workshop) tamamlanmış olacaktır.

11. Eğitim programı sonunda öğrencilere Pasific Film Yapım tarafından oyunculuk katılım belgesi verilecektir.

12. Eğitim protokolünde beyan edilen kriterler doğrultusunda programı başarıyla tamamlayan öğrenciler Avrupa ödülü kazanacaktır.

13. Avrupa ödülü kapsamında yurt dışına giden (ortalama 10 gün) öğrencilerin tüm masrafları (uçak bileti, konaklama, yeme – içme, vize, sigorta, günlük ihtiyaçlar vb.) Pasific Film Yapım tarafından karşılanacaktır.

14. Avrupa ödülü kazanan Pasific Medya öğrencileri; Avrupa’da gerçekleştirilen kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim odaklı etkinliklere dâhil olabilecektir. Söz konusu Avrupa süreci Pasific Film Yapım himayelerinde, Ulusal Ajans hükümlerine göre (Erasmus Plus) yönetilecektir.

15. Avrupa ödülü kapsamında yurt dışına giden öğrenci, uluslararası geçerliliği olan (bizzat kendi adına İngilizce yazılmış) sertifika kazanacaktır.

16. Seçmelere katılım ücretsiz olup eğitim programı ise ücretlidir. 5 aylık eğitim programının ücreti 12. Yıla özel (%30 indirimli olarak) kdv hariç toplam 24.000 TL dir. Söz konusu eğitim programı yalnızca seçmeleri kazanan kişilere özgüdür.

17. Pasific Film Yapım’ın 12. Yılına özgü toplam 2 öğrenciye burs imkânı (%30 ve %50 olmak üzere) sağlanacaktır.

18. Kontenjan sınırı bulunmaktadır.

PASİFİC FİLM & REKLAM PRODUCTION

Sinema sektöründe nitelikli bir iş üretmenin temel şartı profesyonel olmaktır. Kişinin yeteneği ne olursa olsun, iyi bir kariyer için eğitim almak, olmazsa olmazlardandır.

Kendi oyuncusunu kendi yetiştiren ve bunu ilke edinen Pasific Film & Reklam Yapım, medya sektörüne adım atmak isteyenler ile profesyonel sektör arasında köprü kurma görevi üstleniyor.

"Hayallerine Pasific'te Yelken Aç" ilkesiyle çalışmalarına aralıksız devam eden tecrübeli ekip, yetiştirdiği oyuncularla 5 uzun metrajlı festival filmi çekerek, öğrencilerine sadece bir sertifika vermekle yetinmeyip anı ölümsüzleştiren bir sanat eseri armağan etti.

Profesyonel sektöre yeni yüzler kazandırmanın haklı gururunu yaşayan Pasific Film Ekibi, 2024/25 yılında gerçekleştireceği “Öz” isimli sinema filmi için yeni yeteneklerini arıyor...!

Prestijli bir başlangıç için şimdi sıra sizde!

Hayallerine Pasific'te Yelken Aç!

03 - 04 Aralık'da Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde GÖRÜŞÜRÜZ...


HEMEN BAŞVUR